Friday, April 27, 2012

FMWPP

Fad Manaf Wedding & Portrait Photography




InsyaAllah Julai nanti, Chu & Minie akan hire Fad Manaf untuk potraiture photoshoot session di Kuala Lumpur.Hope Chu dapat mintak pelepasan dari kerja masa tue 13th July-15th July..huhu..ada event KOR SUKSIS untuk tentera, Chu x dapat cancel sebab tiket dah dibeli,plan ke sana pun dari awal tahun lagi plus nak shopping barang kawin & raya. Haa...kalo sempat tue,nak jugak jumpa korang di sana. Jangan lupa komen kat sini,dapat kita beborak & lepaking sama..owaite!!

Hanya RM500,50% discount. Cepat2 tau,sesi ni limited, promosi dari 16th & 30th April 2012. Open to 6 couples only. Slot r available 4rm 14th May-21st July 2012. Jam 9 pagi-10malam. Lokasi,Kuala Lumpur. Casual,no dresses & over d top concept....& 2 hours potrait session by Fad Manaf.TQ Fad!!(>,^)v

hehe..neway kalo korang berminat ngan hasil kerja Fad Manaf, visit fadmanaf.com/blog 

1 comment:

My Life's Journey said...

waaa bestnya pat shopping kat cnun yunk ..yay yayyyy ada bunyi orang mauk makan nasi minyak tok hihi ..yayyy ..amin2