Friday, June 15, 2012

Harlow harlow!!!


Harlow..harlow babbeeeeyyy....!!!rindu ngan blog nie,skrang nie tersangat la busy ngan life schedule & kerja,namo kepala pusing & terpaksa jaga kesihatan untuk event akan dtg plusss tersangat busy gak ngan skt,laporan kerja, design, nota serah tugas & 5S. kan...banyak nak pikir ditambah lagi kepala aku nie cam condemn jer nak bagi idea & settlekan keja,dah kurang ckit kreativiti tue.

aite..di kesempatan lunch hour & masa rehat nie, Chu  share ngan korang Michelle Phan's tips & tricks dari sui cabo nie. 

To efa, congratz on ur wedding & thx 4 ur wedding invitation & tempah design untuk badge. Dearest Umi, congratz juak untuk ktk, kin ramey anak buah aku tuk.huhu..termasuk Zie,insyaallah kelak blogger lain mimi,vivian & same goes to Efa jugak. Tahun 2012 ialah tahun sesuai untuk melansungkan perkahwinan kan..hehe...kalo Chu bila yea..jeng2....

aite..lebiu uols,akan bw kat blog korang,INSYAALLAH.
Semoga dipermudahkan segala urusan dalam hidup uols ok.muacksss!!

xoxo,
CHU MAJORFLAVA


haa....coba jgn x coba ok..

ada cam muka kakak Chu x??hoho...tapi kakak aku ada tembam sikit & shorty =P
Aite,enjoy the T&T!!!

Karmilasari & Yoshi

2 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nang best video klip buat rambut tok yunk .. hahahaha sempat gik nya wish eh ..thank u yunk ..


cutenya miaw ya .. ktk n kakak ktk sama2 kacak yunk ..muahhh2!!!

tyco9 said...

caya laaaaaaaaaaaaaaa...