Saturday, June 2, 2012

My New Hair Colour

Deep red & Dark purple...New Me yow...

deep red + dark purple

Sebelum nie...i've dyed my hair in greenish + mahogany, cam pelik jer, & tak sesuai sangat ngan muka Chu yang pucat disebabkan Chu jarang sangat nak make up tebal, Chu redye baru ke dark colour. x lagi blonde sebab before nie Chu dah 3x dyed colour blonde & obviously nampak rosak & keras. It's supposed to be more to red tapi entah colour bertukar ke deep purple. So takper lah, nak sedapkan hati, cam kita eksperimen colour jer dulu ngan muka.hehe...tapi confirm bos aku ngamok nanti..adeh..Chu nie ada rebel sikit, perangai kerja company dibawak sampai ke gov pun gitue gak perangei suka sangat nak colour2 rambut, cam satu kemestian & minat.hehe..so apa pendapat uols??yang atas ker bawah yang korang pilih??

greenish + mahogany

3 comments:

nadiaazira said...

aauwww....rambut lawa~

eVa said...

mun atas ktk nampak baru n lain rupa.. mun gamba dbah dah biasa ngga ktk.. hehe.. ktk tetap gojes bh dear.. xmek bulak!!

CHU MAJORFLAVA said...

nadi: lama x dgr citer & visits ur blog..apa kbr?thx..hehe

eva: haha..purple ya dah change to ruby red ada juak kdk dark brown..sikla dear,mek sik ngenak rmbut itam.=p