Tuesday, July 17, 2012

Kuala Lumpur wif my bestie, Aemy!!


Assalamualaikum BBD Readers!!Apa kabar??Semoga ceria2 slalu.Apa cer??

Neway 2 hari di KL, memang tak cukup, akan dihupdate dalam next entry oke. Tak banyak gbr sebab kelemauan,buzy & rush nak shop barang2 yang dikirim fam & fwens dari Kuching. Nie kat The Curve sebelum nak shop di IKEA, & of course shop barang2 deco untuk bilik Chu kahwin nanti. Punya ramai orang, kepala pun weng2. Kena lagi dengan SALE. Sejuk jadi panas, sebab memang padat & ramai sangat orang. Aite,akan bersambung kemudian, chow!!

Penat belum hilang lagi bercampur plak sakit gusi.
Ulser ker?nope...baru nak matang yow tumbuh gigi dewasa oke. 
Sakit weyh!Uhukz...

4 comments:

My Life's Journey said...

wahhhhh ...seronoknya shopping kat sinun kan yunk ..tapi surektk penat giler .. jgn lupak singgah kat nilai 3 ..

alamak .. c sempat nak madah sebelum ktk gi ..tapi kmkpasti mesti ktk tau ya ..piwetttt .. suka tga ktk cri barang kawin (^_^)

Dilakochan said...

Alahai balik2 dr KL trus mendpat sakit gusi.

Harap cepat lah hilang sakit tu..
Merana rasa klw sakit gusi ni.. Nk nom nom pun menjenuh...

Nurrul Mohamad said...

jeles amek ngn skinny legs ktk eh

CHU MAJORFLAVA said...

umi: haha..lak kita vacay sama mok dear

dila: tue lar..sakit & masih kembang lagi=((

nur: hehe...sendat juak aie..seluar MNG skinny...murah jak RM49,masa sale ya..size pgg mek 34..haha..tp ketat juak la rasanya