Sunday, July 8, 2012

THE STREET BAZAAR organized by HOST PROJECK

Salam uols!!Hupdate2!!Berdebu sudha blog Chu nie.Aite, Chu x kemana2 cuma bz skit ngan kerja & events. Sorry banget yea. Neway citernya bermula disini....

Pada 24th JUNE 2012 yang lepas, LSF sisters ada buat discussion & gath part 2 berkenaan dengan The Street Bazaar yang diadakan di Old Court, Kuching. So Eva plan jumpa di Bing!Coffee, The Hills. Sesuai sangat tempat tue untuk lepak & buat discussion. So terus & harus aku buat poster untuk invite diaorang nie..hehe..Good idea & good tyme Eva!!

designed by me

Masa nie 7 org SHASTA SISTAS jer yg datang..so sad sebab Zie,Ika & Aisha x dapat menghadirkan diri but its ok sebab masing2 ada komitmen dengan study, family & kerja kan. Kalau keluangan tue, for sure kita dapat berjumpa kesemua admin sisters LSF nie. InsyaAllah. So of course camwhoring session wajib bagi kiterang.

7 of us, sista stick 2getha.
Efa, Chu, Wawa & Fai
Shichi, Efa, Chu, Wawa & Fai

Sesi bergambar denga SHICHI...ekeke...

Chu

Eva

Coeq
Currrlassss ko Shichi, rasanya dia yang paling muda dalam kiterang, adik bongsu wokeyh...=)) Lepas minum & makan, Fai bawak kiterang gi karok, hancuss & relief stress tue. Balik rumah terus migrain & sakit tekak.Semua ada talent menyanyi & menari, kesengalan semua datang merasuk, astaga, tapi really enjoy & rindu ngan moment tue.

Vokal Soprano, Ning Baizura datang merasuk lam tubuh. Happy Tyme!!

Tepat pukul 8 malam,kiterang balik & rehat pastue sebab keesokkanya bekerja.So xleh balik akher ok. Tapi enjoy sangat ngan diorang nie, korang akan rasa sweetttt & younggg slalu...=p

Pada hari kejadiannya, 30th JUNE 2012. Seawal 8.30 pagi kiterang(Eva,Efa,Shichi & Chu) jumpa di Kopi O' Corner untuk b1st & bergegas g Old Court dalam kol 9 untuk set up barang di booth kiterang. Ada macam-macam yang dijual kat LSF's booth seperti pakaian, shoes, bags, kerongsang, accessories, bunga, kufi, photobooth, polaroid instax mini/wide & etc. Malam sebelumnya Chu buat DIY props & wall decor khas untuk jualan LSF's Bazaar Booth, letih tapi puas hati coz super excited sangat nak share my props ngan LSF yang len.

DIY props, frame, wall decor , label/tagging & banner. 
10 sista in da signacha posta!!yeahaaa...

designed by me

♥ Sweetest Moments Pictures & Special Fwenship!!

Poster!!
Wall decor
Pre-loved, 2nd Hand Clothes, Shoes, Bags, Belts & etc
KUFI
POLAROID/FUJIFILM
DIY Props

wawa, zie, fai, chu, efa, shichi,aisha & eva - 8 sistas in da hse peeps!!Coeq & Ika bz ngan exam & praktikal di Miri.
wif Ejan & Nazzie
Pinky poca dots mini wallpaper

Minie Mse spects - cute!!

Aite, dats all folks!!yang pasti kita enjoy giler ngan event nie, special thx to Host Projeck, friends, family & tak lupa ngan segi college students sebab interview our booth untuk asignment diaorang..

THANK YOU & LOVE YOU!!Muacksss..Enjoy dis vids editted by EVA ROMINA.


xoxo,

BUBYE & GUD NYTE BBD READERS!!!!

THANK YOU & HAPPY READING PEEPS!!

7 comments:

iffah imani said...

best nya...kacak2 design ya...

My Life's Journey said...

Nang gempak kump ktkorang tok yunk .. suka kmk tga .. boleh jadi go go power rangers hihi

CHU MAJORFLAVA said...

iffah : hehe..makceh dear=D

ummie: gempak cam power puff girl!!oyeay!!

BuluMataPalsu said...

hye..(formal na bnyi) hehe, btw, nak tyk ktk, if blogger lua dr kch leh x join group tk?

macehh..:)

CHU MAJORFLAVA said...

hye dear...aie..join lha..sikda halangan.The more the merrier...kelak mun dah ramey2,dapat molah gath makan2.group/community tok juz k suka2 share interest & k isik masa lapang.welcome to the club dear!!10 members tok admin lsf.kdg2 sikpat komit coz bz ngan komitmen masing2.

eva said...

rinduu masa kita ramey2 hehe.. lak plan gik ow.. lps raya kah.. smua bz haha

e F a said...

wheeee. kmk lom update gik dear. lom ada masa. in shaa ALLAH by today kmk update. heheheh.. rindu ngan ktkorang semua