Saturday, October 6, 2012

Sharing Planet & 3rd Anniversary

Halu-halu rindunyerr nak hapdate entry babe...uhukz;'((, kalaulah masa ada 36 jam sehari kan best, busy giler ngan life schedule, kerja & preparation KAWINNNNNN!!!Yeay...tak lama lagi insyaallah Chu akan bergelar isteri orang. Ada 5 bulan lagi ok, heart beats semakin kencang, dup dup dup...mana taknyer, banyak benda nak settle, diy projects & lain2. Nanti Chu akan buat entry untuk  colour pallete 4 my wedding theme,akad nikah & sanding. Pelamin, hotel, cincin kahwin, bilik dah settled. Baju pengantin, make-up & etc tue maseh lagi dalam perancangan & bergantung pada budget. Chu nak buat simple sajork & try to avoid overspending. Ok2 melalut sudha....seriously memang kangen bangat nak update entry nih & share creative idea ngan korang. Now kita balik ngan motif asal citer entry nie. Lastweek Chu & Minie clbr8 our 3rd anniversary di Sharing Planet, wow!!sedap okeyh..onomnomnommm.

Klik sini untuk entry 2nd Anniversary :

# mng  t-shirt, # mng skinny jeans, # vintage acsessories & camera necklace, # Roxy Slippers
instg : chu_majorflava84

Western Dinner Menu : 


Minie : 
Spaggeti Seafood Arabiatta & Iced Blended Vanilla Chocolate

Chu :
Australian Sirloin Beef Steak & Iced Blended Cappucino

Overall memang Sedap & Superb!!
Puas hati & kenyang giler sebab portion dia banyyyaaakkk babe..aite,nak tau x our 3rd anniversary gift???haaa...tu kena tunggu for next entry yarh!!!

t.c...xoxo, Chu Majorflava


2 comments:

Zie Madini said...

jelesss! mek duak dillah payah nk celebrate anniversary mek duak on time. selalu postpone jak2...sudahnya alu x jd nk celebrate :(

date anniversary selalu kenak dgn date dillah gi OPS :(

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mek propose mam dctok..cam boring jak mam tempat yg sama..kwn mek juak yg sujes.seriously nang nyaman!!!u shud try boh bgg nang halal minak cya jual arak jak dats y cya sikda cert HALAL