Sunday, January 20, 2013

My DIY Wedding Day, H&S Project-Bridesmaid Invitation Card


Howdy!!Hows Ur weekend darl??hehe..Chu maseh kebusyan & cam biasa tegah menghabiskan freelance job Chu, kesian kat korang tunggu lama. Tite giler schedule babe sebab Chu full time kerja, malam & weekend jer dapat buat freelance. Really sorry bout dat & accept my apologies. Lepas bulan 3 akan kembali fokus & aktif dalam freelance job nih..okie dokie, melalut sudha...=p

Neway nak share idea ngan korang salah satu DIY wedding project Chu buat


Maid of Honor/Bridesmaid/Door Gift Girl Invitation Card



Pencil nih Chu beli dalam 20 batang untuk diikat ngan pink striped baker's twine kat card tue. Bahagian atasnya plak Chu lekat mini banner bothside printed  

'Hamini ♥ Suraya & Thank You' 



Back-Calendar 2013
Cover invitation card & inlay invitation card nie plak Chu masukkan beberapa pcs A4 blank paper dan distaplekan bersama. Chu design card nie 2 in 1 invitation card & sketchbook skali,so bridesmaid dapat skali buat plan or to do list diorang kat dalam tue=))


Tengah tekun menyiapkan 15 cards & packing appreciation doorgift.


Bridesmaids Invitation untuk AKAD NIKAH (My best friend, Nina, Asmah, Amy & Yanie)


dan yang nie plak Bridesmaids Invitation untuk SANDING 
(My creative team leshastafemelle, Zie, Eva, Efa, Shichi, Coeq & Fai)


Door Gift Girl..my lovely niece, Ziera,Mai & Oon


Jom skodeng apa kat dalam tue??yuppie manicure set
Chu order & beli secara on9 ngan owner dia, Dell. 

Wedding Gifts yang dijual sangat unique,cute & affordable prices. 
Korang boleh terjah kat link nie



Okie dokie, selesai sudah DIY invitation card untuk 
Maid Of Honour,Bridesmaid & Door Gift Girl.

Akan bersambung for next entry plak TQ tag, Button Badge etc..tunggu yea..

Follow me on Instagram and ill follow you back!!!

@chu_majorflava84





So excited & sangat terharu..

Thank You & Big Hugz dollies!!!

xoxo,
Chu Majorflava

8 comments:

Ika Abdullah said...

Kiutt!!

CHU MAJORFLAVA said...

sila claim manicure set ktk aw..pegi kl sik bunyi2!!=p

Dilakochan said...

kreatipppp nye chu ni!
cantik2 semuanya tau...
cute sgt!

Ika Abdullah said...

Aieee.. kmk xtauk gik bila nak pg sbnany sbb ya xpat nak mdh awl. Lak mek try dtg on ur wedding day ah :)

CHU MAJORFLAVA said...

dila: hehe..tq dear.suka2 nak buat.tapi ternyata diy kalo buat sorang diri memang memenatkan,sebab kita pack gak ngan kerja & tite gak ngan freelance job.=(

ika: sikpa mek simpan jak dolok aww,no worries.

Anonymous said...

Right away I am ready to do my breakfast, later than having my breakfast coming over again to read additional news.


My web blog; terakota szczecin

Anonymous said...

This site was... how do you say it? Relevant!!
Finally I have found something that helped me. Thanks a lot!


Also visit my web site: http://aumentando-o-penis.com/

Anonymous said...

I'm really enjoying the design and layout of your blog.
It's a very easy on the eyes which makes it much
more enjoyable for me to come here and visit more often.
Did you hire out a developer to create your theme? Superb
work!

Stop by my blog - tanie kominki