Sunday, January 13, 2013

Welcome, 2013! HNY!!


Sorry darlingsss...lama tak hupdate sebab kebusyan & life schedule very the tite, oraite korang boleh download calendar atas..hehe..sajer jer nak buat havoc kat tarikh tue..Save the date yarh!!Alhamdulillah 60% preparation Chu & Minie dah settled. Try to manage our budget & nak buat sesimple yang mungkin but yang pasti kreativiti mesti diselitkan skali. Semoga diberi kesihatan yang baik & Semoga majlis nikah nanti berjalan dengan lancar, Amin...

Nebes aku dow...haha..jumpa lagi for the next entry ok, banyak nak share nih, 
love uols!!Bye!!

HAPPY NEW YEARRRRRR!!!!!woooohoooo....

No comments: