Saturday, March 9, 2013

Yay!!It's Saturday

Salam BBD Readers..sorry sangat kat uols sebab lamak x komen blog korang, selalunya Chu singgah & baca blog korang guna smartphone jer jarang dah nak menulis blog & hupdate entry. Neway Chu dah 3 hari x sehat, flu,batok & migrain,lama dah x rasa sakit cenginie, tapi xper dugaan & dapat hapus dosa kecil kan. 

Chu bangun  awal sebab mata nih dah otomatik buka jam 4.30-5.00 a.m. Nak siapkan sedikit props untuk photobooth, table tagging & sumone bday esok hari, lately Chu x cukup rest sebab rushing ngan tarikh perkahwinan Chu, no weekend for me;'( I need ENERGY!!


Alhamdulilllah dengan kesabaran banyak gak dugaan sebelum nie, dengan dorongan & nasihat Minie, Chu berjaya melawan & menghadapi setiap dugaan dengan tenang dan diiringi dengan doa. Chu akan blaja x cepat melatah setiap dugaan diberi & sentiasa berdoa semuanya berjalan dengan lancar & baik, InsyaAllah . Minta dipermudahkan segala urusan sehingga ke hari majlis Chu nanti. Amin.



xoxo,
Chu Majorflava

1 comment:

RaMa-RaMa Fareeza said...

Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin